Werkgever, laat geen financieel voordeel liggen!

Wist u dat u als werkgever subsidies kunt krijgen in de vorm van fiscale regelingen en loondispensaties voor het aannemen van personeel of voor een werknemer die recent in dienst is getreden? Er zijn bijvoorbeeld regelingen en voorzieningen voor het in dienst nemen van een werknemer met een beperking of een nog studerende werknemer.


Subsidiecalculator 
Wilt u weten voor welke subsidies u in aanmerking komt, dan kunt u dit checken op de site
‘subsidiecalculator’ (http://www.subsidiecalculator.nl/). Hier vindt u een handige online calculator waarmee u per werknemer kunt berekenen van welke subsidies u gebruik kunt maken en hoeveel subsidie u kunt krijgen. Verder vindt u per regeling achtergrondinformatie en ziet u welke acties u moet ondernemen. Tot slot linkt de site door naar organisaties, zoals de Belastingdienst, waar u de subsidie of de regeling kunt aanvragen.

Zo voorkomt u dat u onnodig financiële voordelen laat liggen. Doe de subsidiecalculator wel regelmatig, want voor u het weet, zijn er regelingen gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf nu in voor de nieuwsbrief van Aavoid

Wil je op de hoogte blijven van Aavoid? Schrijf dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang iedere maand per mail de laatste updates, maar ook nuttige tips en leuke weetjes.