Onze werkwijze

Bij Aavoid heb je altijd te maken met één aanspreekpunt. Je kunt makkelijk werken in de cloud en je hebt inzicht in je administratie waar je ook op de wereld bent. Door deze werkwijze van Aavoid kom je verder als ondernemer.

Mobiele app

Online boekhouden, zoals het hoort. Met behulp van de mobiele app van Exact kun je zaken doen op ieder moment en waar je ook bent. De app heeft een koppeling met je bank waardoor je direct alle cijfers bij de hand hebt. Maar je kunt er ook facturen en bonnen mee inscannen. Nooit meer wachten totdat je op kantoor bent, maar gewoon direct handelen. Daar houden ondernemers van, en wij ook.

Facturatie en meer

Je kunt er voor kiezen zelf je facturatie te doen, maar wij kunnen ook dit volledig uit handen nemen. We zorgen ervoor dat de lay-out van de factuur geheel in de huisstijl van jouw bedrijf gemaakt wordt. Doe je de facturatie zelf? Dan zorg je gewoon dat wij altijd een digitale kopie ontvangen en verwerken wij deze in jouw administratie.

Belastingaangiften

Per kwartaal of maandelijks zorgen wij ervoor dat jouw aangifte voor de omzetbelasting op tijd ingediend wordt bij De Belastingdienst. Ook kunnen wij ieder jaar de aangifte inkomstenbelasting en VPB opstellen en indienen.

Loonadministratie

Ook voor het verzorgen van de loondministratie ben je bij administratiekantoor Aavoid aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat jouw loonadministratie efficiënt wordt uitgevoerd en dat je goed inzicht hebt in jouw gegevens.

(Maandelijkse) rapportages​

Maandelijkse rapportages zijn niet meer nodig, doordat je online altijd en overal de actuele cijfers kunt inzien. En dat zelfs in één oogopslag! Wil je toch liever maandelijks een rapportage? Dan kunnen we dit telefonisch of persoonlijk doen, wat jou het beste uitkomt.

Advies

Als consultancy hebben wij verschillende specialisten in huis, zodat je verschillende financiële gebieden verzekerd bent van goed en duidelijk advies. Aavoid helpt je bij het maken van de juiste keuzes.

Schrijf nu in voor de nieuwsbrief van Aavoid

Wil je op de hoogte blijven van Aavoid? Schrijf dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang iedere maand per mail de laatste updates, maar ook nuttige tips en leuke weetjes.