Over Aavoid | Administratie en Consultancy

Aavoid is ooit begonnen als financieel management assistent voor klanten en later uitgegroeid naar Aavoid, Advies en Administratie. Door deze verandering konden wij onze  klanten beter en directer bedienen en meer de focus leggen op onze core business: administratie en adviseren op financieel vlak. Werkzaam in de regio Drechtsteden en gevestigd in Zwijndrecht hebben wij als Aavoid het doel om ondernemers en bedrijven in de regio van deskundig advies en service te voorzien.

Anno 2019 wordt de ondernemer steeds sneller en flexibeler, zo ook wij. Om die reden hebben wij de keuze gemaakt een samenwerking aan te gaan met boekhoudsoftware leverancier Exact. Deze samenwerking maakt het voor ons en voor onze klanten gemakkelijker digitaal te werken, zelfs met een mobiele applicatie. Bekijk onze werkwijze om hier meer over te lezen.

Op ons kun je rekenen

Voor ons is het belangrijk om een betrouwbare partner te zijn. Dit geldt voor onze werknemers, klanten en partners. We hechten veel waarde aan integriteit in ons werk en in de communicatie. Tevens streven we naar een betrokken relatie waardoor je samen meer kunt bereiken.

We maken het niet moeilijker dan het is

Duidelijke communicatie is wat ons betreft zeer belangrijk, zowel intern als naar onze klanten en channel partners. Hoewel er zeer zorgvuldig te werk wordt gegaan, moeten zaken ook niet moeilijker gemaakt worden dan ze zijn. Het is zaak om pijnpunten open en concreet te kunnen bespreken. Aavoid hecht er veel waarde aan om deze manier van communicatie te vinden in onze werknemers, klanten en channel partners.

Alleen het beste telt

Financieel advies en administratie vergt veel nauwkeurigheid en kennis van zaken. Op beide vlakken streven wij naar het beste, of het nu gaat om advieszaken of ondersteunende werkzaamheden.

Openheid van zaken

Openheid van zaken is van toepassing op zowel onze collega’s en onze klanten. Deze transparantie kweekt vertrouwen en dient altijd aanwezig te zijn in onze organisatie. Ook zorgt transparantie voor beter en persoonlijker advies en een optimale dienstverlening.

NOAB

Aavoid is aangesloten bij de NOAB. Het NOAB kwaliteitskeurmerk geldt al jaren als de norm in de branche. Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.

Schrijf nu in voor de nieuwsbrief van Aavoid

Wil je op de hoogte blijven van Aavoid? Schrijf dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang iedere maand per mail de laatste updates, maar ook nuttige tips en leuke weetjes.