banner pakketten

Onze administratie pakketten

Wil je ook een succesvol ondernemer zijn? Dan mag een nauwkeurige en up-to-date administratie natuurlijk niet ontbreken. Aavoid biedt complete administratiepakketten waarmee u in één oogopslag ziet hoe jouw bedrijf ervoor staat. Met deze pakketten ben je voorzien voor alle administratieve werkzaamheden. De pakketten zijn zo opgesteld dat ze matchen met de status en omvang van jouw onderneming.

Naast onze vaste pakketten kun je ook kiezen voor een pakket op maat. Je kiest zelf welke onderdelen je nodig heeft en wilt gebruiken. Zo betaal je nooit teveel. In overleg met ons komen zo precies tot de juiste samenwerking. Zo bespaar je dus niet alleen kosten, maar ook tijd. Tijd die je kunt besteden aan dingen waar jouw onderneming baat bij heeft.

Standaard pakket

Dit is perfect voor de kleine of beginnende ondernemer. Alle noodzakelijke administratieve vraagstukken worden uit handen genomen, zodat jij je kunt richten waar je goed in bent: ondernemen.

Vanaf €100,- per maand*

Volledig pakket

Dit pakket sluit goed aan bij de IB ondernemer dat qua grootte wat meer administratieve ondersteuning nodig heeft. Uiteraard word je met dit pakket meer ontzorgt op verschillende administratieve vlakken.

Vanaf €150,- per maand*

Premium pakket

Het premium pakket is uitermate geschikt voor de ondernemer in een BV structuur. Alle noodzakelijke administratieve onderdelen zitten hier in verwerkt.

Vanaf €175,- per maand*

Op maat pakket

Dienstverlening dat matcht bij de behoeften en grootte van jouw onderneming. Van kleine tot grote ondernemingen. We stellen het pakket op dat past bij jouw wensen en situatie.

Prijs op aanvraag

Deze pakketten zijn opgesteld om het jou als ondernemer makkelijker te maken. Omdat geen één bedrijf hetzelfde is, is er gekozen voor pakketten die zo goed mogelijk aansluiten bij de IB en BV ondernemer. Uiteraard is er ook een pakket op maat beschikbaar. Zit je als ondernemer in een speciale branche, zoek je naar specifieke dienstverlening of zijn er andere werkzaamheden die je uit wilt laten voeren? Het pakket op maat past precies bij jouw wensen.

* Onze pakketten gaan uit van een vanaf prijs, omdat deze altijd uit te breiden zijn met verschillende overige diensten. Zo is het mogelijk om ook de loonstroken voor je personeel mee te nemen in de administratie, hier rekenen wij €13,50,- per maand voor per loonstrook.

*Hoewel tegenwoordig zo veel mogelijk administratie digitaal wordt opgeslagen en verwerkt, zijn er bedrijven die te maken hebben met veel papierwerk. In dit geval is het mogelijk het handmatig aan te leveren bij Aavoid.  Voor het standaard pakket wordt daar een prijs van €25,- per maand voor gerekend, voor het volledige en premium pakket is dit €50,- per maand