Op zoek naar een financieel consultancy in Zwijndrecht e.o.?

Voor ieder bedrijf is het van belang een partner te hebben die je adviseert en waar je op kunt bouwen. Wij zijn een flexibele organisatie waar je van op aan kunt en denken graag met je mee. Wij zorgen er voor dat je niet voor verrassingen komt te staan en kunt blijven doen waar jij goed in bent: ondernemen.

Wij werken altijd vanuit het perspectief van de opdrachtgever en in welke branche deze bevindt. Dit geeft ons de beste positie om jou optimaal ondersteunen in jouw vraagstukken.

Voor elk vraagstuk zorgen we ervoor dat er een duidelijk plan van aanpak is, concrete doelstellingen worden geformuleerd en strakke begeleiding is.  Dit resulteert in een optimaal resultaat voor onze klanten. Als adviesbureau dragen wij hier altijd zorg voor.

Administratie en Consultancy

De dienstverlening van Aavoid is gericht op administratie en bijbehorend advies voor ZZP’ers én MKB’ers op het gebied van strategisch en financieel advies en wordt uitsluitend uitgevoerd door professionals. Onze opdrachten voeren wij uit op projectbasis en communiceren vooraf waar jij aan toe bent. Dat is natuurlijk prettig werken voor ons, maar vooral ook voor jou.

Voor consultancy en advies zal er altijd een informerend intakegesprek plaatsvinden met één van onze specialisten. Wil je ons gebruiken als belastingadviseur, voor algemeen financieel advies, of gewoon met je meedenken over jouw onderneming? Op basis van dit gesprek wordt de opdracht bepaald en welke aanpak het beste bij jouw past. Uiteindelijk zal dit de basis zijn van een intensieve samenwerking tussen ons en de opdrachtgever.

Voor ieder project wordt een duidelijk prijsvoorstel gegeven, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zo weet je exact welke kosten je maakt voor onze dienstverlening. Als het beter uitkomt kunnen we ook op uurbasis een opdracht aangaan.

Wil je ook voorzien worden van financieel advies op maat voor jouw organisatie?

Schrijf nu in voor de nieuwsbrief van Aavoid

Wil je op de hoogte blijven van Aavoid? Schrijf dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang iedere maand per mail de laatste updates, maar ook nuttige tips en leuke weetjes.